Pyöräilyä auringonnousuun

Viime maanantaina herätyskelloni soi aamuyöllä 3.00. Pikaisten aamutoimien jälkeen suuntasin pyörällä Bodom-järven takamaastoihin videokuvaushommiin. Auringon ilmoitettu nousemisaika oli 3.52, joten liikkeelle piti lähteä aikaisin. Kiitos vaan Suomen kesä, onneksi päivät jo lyhenee!

Tarkoituksenani on tehdä pariminuuttinen fiilistelyvideo maantiepyöräilystä otsikolla Why I Ride. Sainkin nauhalle aika herkullista materiaalia! Tässä katsaus siihen, mitä on luvassa:

https://instagram.com/p/4imdCws1l2/?taken-by=kampiapina

Video on tällä hetkellä editoinnissa. Rakenne ja käsikirjoitus on kasassa. Hyvä biisi on löytynyt taustalle. Voiceoverin teksti on melkolailla valmis. Mietin vielä luenko sen itse vai tilaanko englanninkielisen nauhoitteen Fiverr.comista.

Aamuyöllä pyöräillessä törmää aika erilaisiin maisemiin kuin päivällä. Matkalla kuulin kurkien huutavan ja näin kymmeniä rusakoita, parin metrin päässä menoani ihmettelevän ketun sekä vauhkoontuneita hevosia ja poliiseja niiden perässä.

Nyt sitten vain odotellaan, koska jälkituotantotiimi saa työnsä tehtyä.

premiere-video-kampiapina-why-i-ride