Uusittu blogi on täällä!

Lunastin yhden uudenvuodenlupauksistani ja uudistin blogin. Vanha blogi toimi ikäänkuin Facebookin jatkeena. Lähdin alussa kevyesti liikkelle – en halunnut ottaa blogauksesta mitään paineita. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että juttua riittää. Siitä johtuen siirsin päätin ottaa askelen eteenpäin blogin WordPressin päälle.

Uskomatonta kyllä onnistuin myös uudistamaan blogin ilman loputonta tunkkaamista. Etsin hyvä valmiin teeman ja lähdin sillä liikkelle kevyesti kustomoiden. Jotain tekstejä on vielä enkuksi, ne pitää kääntää.

Blogin vaihdossa myös rss-syöte vaihtui, joten kaikki rss-lukijat: päivittäkää osoite (hyödyllistä sanoa näin, koska vanhaa syötettä lukevat eivät tätä näe).

Blogin lisäksi fillariaiheista turinaa myös Facebookissa ja Twitterissä.

Nyt sitten uutta ja uljasta sisältöä odottelemaan!

Posted in