Kuvia arjesta

Sami Saarenpää kutsui minut Instagramissa “Viisi kuvaa arjesta”-haasteeseen. Nimensä mukaisesti ideana oli ottaa viisi kuvaa omasta arjesta. En yleensä innostu juurikaan sosiaalisessa mediassa kiertävistä haasteista, mutta hetken mietittyäni tämä vaikutti mielenkiintoiselta.

Kuulun siihen sosiaalisen median käyttäjätyyppiin, joka kaikessa ulosannissa keskittyy oman kuvitteellisen erinomaisuutensa pönkittämiseen. Olen aina hyvällä tuulella. Nukun aina hyvin. Teen aina hyvää ruokaa. Syön aina hyvin. Tyttäreni on aina iloinen ja hänen kanssa vietetty aika on aina täydellistä. Ajan vain pitkiä lenkkejä myötätuulessa alamäkeen auringon laskiessa merimaisemassa, eikä paikat tule koskaan kipeäksi.

Päätin kerrankin avata arkeni karussa todellisuudessaan kaikkine ylämäkineen! Päätin näyttää, että on se taivas joskus pilvessä täälläkin. Nyt olisi luvassa ankeutta, huonoja hetkiä ja tylsiä rutiineita! Tärkeimpänä rajauksena päätin olla ottamatta yhtään pyöräkuvaa.

Pieleen meni. Viimeisen tiskikuvankin laitoin lopulta vastentahtoisesti julki yleisön pyynnöstä…

Joka tapauksessa, tältä näyttää normaali päiväni sosiaalisen median silottelevien lasien läpi katsottuna:

2014-03-21-06.43.26

Aamuni lähtee liikkeelle yleensä 0600-0630. Voitelen koneeni käyntiin isolla vesilasillisella. Ilman sitä fiilis on melko darrainen. Lisäksi syön yleensä leipää, hedelmiä ja usein myös rahkaa. Olen lukenut Hesaria jotakuinkin niin kauan kun olen osannut lukea ja luen edelleenkin. Arvostan toimitettua laaja-alaista tietopakettia. En juuri seuraa uutismedioita aamuhesarin lisäksi. Äärimmäisen mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että luen Hesaria päivä viiveellä. Ei tarvitse vaimon kanssa jakaa lukuvuoroja aamiaispöydässä.

 

2013-10-07-08.09

Ja sitten se pyöräkuva. Totuus on kuitenkin se, että sängyn ja vessanpöntön lisäksi lasken ahterini päivittäin myös satulalle. Ehdottomasti kiinteä osa arkea. Huomatkaa merimaisema ja myötätuuli.

 

2014-03-20 10.31.17-1

Suurin osa päivästä vierähtää tässä – oman työpöydän ääressä. Mukana matkassa musaa, vesipullo ja teetä. Aina on kivaa ja kaikki onnistuu.

 

2014-03-21 15.43.48

Illalla leikitään tytön kanssa. Koskaan ei kiukutella.

 

2014-03-19 21.03.54-1

Ja kotitöitäkin tehdään. Onneksi se on aina kivaa.

Näihin elämänmakuisiin ja ihaniin tunnelmiin on hyvä päättää!

Posted in