Isona aion kuvata maastopyöräilyvideoita Alpeilla

Ihmisillä on erilaisia haaveammatteja. Joku haluaisi olla kuuluisa filmitähti, joka ratsastaa huippuroolista toiseen ja vapaa-ajalla pyörii seurapiirikemuissa. Joku haaveilee olevansa rikas bisnesguru ja joku toinen taas haluaisi kirjoittaa nimensä historiankirjoihin nerokkaana tiedemiehenä.

Minäkin olen löytänyt oman haaveammattini. Se on tässä: www.filme-von-draussen.ch. Kyseessä on pieni Sveitsiläinen studio, joka on erikoistunut maastopyöräilyvideoiden tekemiseen ja valokuvaukseen. Heppujen homma on ajella maastopyörällä Alpeilla ja kuvata makeita videoita. Ei kuulosta pahalta!

Toissapäivänä heiltä tuli uusi video, joka kertoo miten syntyy hyvä maastopyöräilyvideo:

Seuraavan videon olen jakanut aiemminkin, mutta se ansaitsee tulla jaetuksi uudelleen. Jos aiot katsoa elämässäsi yhden ainoan maastopyöräilyvideon, katso tämä: