Haasteen aika

Haasteen aika! Sami heitti blogissaan Rimpula Tempoo haasteen pari viikkoa sitten ja pitäähän siihen vastata.

Homman säännöt on seuraavat:

1. Jokaisen tulee kertoa 11 faktaa isestään.
2. Hänen tuleen myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee myös keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille.
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa.
5. Haasteessa pitää keneltä se on saatu ja kertoa se haastetuille.
6. Itseään haastanutta ei saa haastaa uudestaan.

Tässä tulevat ne 11 faktaa:

1. Olen hyvällä säällä 203 cm pitkä. Se johtaa välillä jänniin asioihin.

2. Jostakin täysin käsittämättömästä syystä paprika ja kurkku menevät mielessäni sekaisin. Saata pyytää pöydässä paprikaa, vaikka tarkoitan kurkkua. Tutkimaton on ihmisen mieli.

3. Hain aikanaan opiskelemaan elokuvaleikkaajaksi Tampereelle. Pääsin vaikean ennakkohaun perusteella pääsykokeeseen. Jo pääsykokeissa kuitenkin tiesin, että haluan työuraltani enemmän.

4. Olen asunut 15 vuotta Porissa.

5. Kuuntelen enimmäkseen instrumentaalimusiikkia. Lisäksi jostakin syystä kategorisesti mikään suomenkielinen musiikki ei uppoa.

6. Koen olevani perhekeskeinen ihminen.

7. Pitkän urheilusuorituksen aikana tietyn flow-vaiheen aikana alan puhua ääneen itsekseni. Voisin kuvitella, että se kuulostaa aika höperöltä.

8. En omista autoa. Sille ei ole käyttöä, eikä omistaminen omistamisen vuoksi kiinnosta.

9. Koen olevani jossain määrin taiteilijasielu. Teen asioita paljon fiilispohjalta. Usein pakollisten ja tylsien asioiden tekeminen on valtavan kynnyksen takana.

10. En osaa katsoa televisiota. Minulla ei ole mitään televisionkatseluun liittyviä rutiineita. Jos vaimoni katsoo telkkaria, saatan liityyä seuraan, mutta omin päin en osaa ruudun ääreen hakeutua.

11. En kuulu kirkkoon, enkä usko Jumalaan. Suhtaudun uskonasioihin neutraalisti. Uskonnolla ei ole merkitystä elämässäni, mutta minun puolesta muut saavat uskoa mihin lystäävät.

Nyt tiedätte minusta kaiken oleellisen. Paitsi seuraavia yhtätoista asiaa, jotka Sami haasteessa heitti:

1. Viimeisin iso ostoksesi
Uudet kaapinovet keittiöön. Sitä edeltävä oli majoituksen hankinta kolmeksi viikoksi Espanjaan.

2. Normi aamiaisesi?
Puoli litraa vettä, leipää / mysliä, pari hedelmää ja vitamiineja.

3. PC vai MAC, miksi?
Olen käyttänyt Applen tietokonetta vuodesta 2004. En koe olevani Apple fanaatikko. Alkuun olin sitä mieltä, että samat ohjelmat saa molempiin, joten alustalla ei ole niin merkitystä. Tykästyin raudan laatuun ja pieniin yksityiskohtiin. Vuosi sitten ostin uutta tietokonetta ja päädyin edelleen mäkkiin. Tällä hetkellä etenkin webbidevauspuolella Macin softatarjonta on parempaa. Vaihdoin kesällä Android-luurista iPhoneen. Omistan iPadin. Yritän silti väittää olevani edelleen avoin eri alustojen suhteen.

4. Avot vai tuubit?
Avot.

5. Lempi Appsi?
Erittäin tiukka kysymys. Facebook, Twitter ja Instagram on varmaan eniten käytettyjä. Tietyllä tapaa tykkään Instragramista. Kun onnistuu ottamaan hyvännäköisen kuvan, siitä saa oloja.

6: Sykemittarisi?
Hajalla oleva vanha ruoska-Polar. Olen tyytyväisenä treenannut pari vuotta ilman mittaria, mutta nyt on virinnyt ajatus mittarin hankinnasta. Haluaisin, että laite soveltuu pyöräilyn lisäksi myös hyvin muuhunkin urheiluun, kuten uintiin.

7. Miten valmistaudut kisaan, viimeinen tunti?
Kisaan tällä hetkellä aika vähän, joten mitään tiettyä kaavaa ei ole. Yleensä käyn suoritusta läpi mielessä ja koitan olla hermoilematta liikaa.

8. Mitäs joulupukilta?
En ole toivonut mitään. Ostan tavaroita, kun tarvitsen niitä.

9. Ammattisi?
Koulutukseltani olen Tietotekniikan DI. Olen omistajana ja web-devaajana Evermade Oy:ssä. Käytännössä suunnittelen ja kehitän pääsääntöisesti verkkosivuja ja -palveluita.

10. Noudatatko jotain tiettyä ruokavaliota?
En varsinaisesti, mutta minulla on muutama periaate, joita noudatan. Pyrin syömään ruokaa vain yhden lautasellisen, josta puolet on salaattia. Meillä tehdään kotona ruoka itse mahdollisimman hyvistä raaka-aineista.

11. Montako pyörää omistat?
Tällä hetkellä kolme. Mongoosen hippisinkulan kesähyötyajoon, Trekin 29-tuumainen sinkulamaasturi talvi- ja maastoajoon ja Konan Jake The Snake cyclocrossari maantielle. Olen tyytyväinen nykyiseen laivastooni. Pystyn ajamaan sillä kaiken treenin ja hyötyajon mitä tällä hetkellä haluan. Seuraavaksi päivitän maasturin (fatbike huudettu) tai cyclocrossarin maantiepyöräksi. Maailmassa vaan on niin paljon hienoja pyöriä ostettavaksi 🙂

Siinäpä se! Ja koska olen tylsimys, en jatka haastetta eteenpäin.

Alkuperäinen haaste löytyy täältä:
http://www.viikate.org/blog/2013/11/haaste-valilla/

Posted in