Venyyyyyyyy

Venyyyyyyyy! Lihashuolto on tärkeä osa tätä hommaa. Olen siinä hommassa aivan liian laiska. Vanhoina kunnon sulkapalloaikoina viisitoista vuotta sitten opetettiin, että joka treenin jälkeen piti venytellä huolellisesti. Nykyään kuulun koulukuntaan, jonka mukaan kevyt verryttely on itseasiassa tärkeämpää. Venyttely on sitten erillinen juttu. Pyrin tekemään kunnon venytykset edes kerran viikossa. Venytän jalat aina saman kaavan mukaan: sisäreidet, ulkoreidet, etureidet, takareidet ja pohkeet. Joka lihasryhmää 2 minuuttia. Yläkroppaa venyttelen jos sitä on käytetty johonkin muuhun kuin hiiren siirtelyyn.

Tosiaan enemmänkin voisi huoltaa lihaksia. Uskon kuitenkin, että jokainen venytys on kotiinpäin. Vähän on parempi kuin ei yhtään.

Mites muut venyttelee? Vastaukset tähän, omiin blogeihin tai vessan seinään.

Posted in