Valot päälle

Valot päälle! On se aika vuodesta, kun täytyy kaivaa valot esiin. Lauantaina pyöräilin seiskan aikaan eräästä tapahtumasta kotiin ja oli melkoista ninjailua ilman valoja. Ostin viimetalvena parikin erilaista ledisettiä. Niiden tarkoitus on ensisijäisesti, että minut nähdään liikenteessä.

Nyt kuitenkin huvittaisi jatkaa lenkkeilykautta pidemmälle. Kävin syksyllä kerran pimeässä metsässä lenkillä ja meno oli jotakuinkin jännittävää, koska valoilla ei tehnyt siellä mitään. Tälle syksylle olisi haaveissa ostaa sellainen tuikku, jolla kehtaa mennä katuvalojen kantaman ulkopuolelle. Hintahaitaria näyttää olevan ihan mukavasti satasesta ylöspäin ja valmistajien ilmoittamat akunkesto ja valotehoarvot vaikuttavat välillä aika tähtitieteellisiltä.

Tavoitteena olisi löytää sellainen valo, jolla pärjää parin tunnin maastolenkin pimeässä. Jos on hyviä ehdotuksia, niin saa kertoa 🙂

Posted in