Vika pitkä maantielenkki

Vika pitkä maantielenkki? Tytöllä oli lauantaikoulua ja vaimo teki töitä, joten miten mies käyttää harvinaisen vapaahetkensä? No kampea veivaamalla tietysti! Kävimme ajelemassa pitkin Uuttamaata lauantaiaamun ratoksi. Oheinen kuva on räpsitty Tuusulan Alepan edessä, mistä kävimme ostamassa lisää ravintoa.

Alkaa olla jo vilakkaa ja lehdet liukastaa tiet. Saattoi olla, että tuo oli kauden vika maantielenkki. Seuraavan kerran taitaa kalenterissa olla tilaa kolmen viikon päästä. Tilastot paljastaa, että vuosi sitten kausi päättyi lokakuun lopussa. Toivoa siis on vielä.

Onneksi maasturilla voi painaa läpi vuoden.

Rassailinkin tänään Trekkiä taistelukuntoon ensi viikon koitoksia varten. Piti vaihtaa jarrupalat, mutta olivatkin pirulaiset väärän kokoisia. Metalliviilalla ja hermojen kärähtämisellä siitä selvittiin.

Posted in