Siistein pyörä tällä hetkellä on

Siistein pyörä tällä hetkellä on… Cinellin Mystic Rats. Lottovoiton varalta pidän kokoajan mielessä pyörän, jonka haluaisin ostaa seuraavaksi. (Sama pätee myös kameroihin, kännyköihin, tietokoneisiin, asuntoihin, autoihin ja niin edelleen.) Tällä hetkellä ykköspaikkaa pitää tuo Cinelli.

Miksi?

Pyörä on yksinkertaisesti törkeän hienon näköinen. Musta pääväri rokkaa aina ja kokonaisuus on maustettu hienoilla yksityskohdilla. Röyhkeyslisäpisteitä saa bullhorn-sarvista. Cinelli myös merkkinä on katu-uskottava 🙂 Minulla on myös ilmiselvä fiksaatio tykätä tyhmännimisistä pyöristä. Lenkit ajan Konan Jake the Snakella.

Mitään järkisyitä tai todellisia tarpeita ei siia ole.

Kakkostilaa toivepyörien listalla pitävät Pelagon San Sebastian tai Bianchi Pista. Droppitangoilla.

Mites teillä?

Posted in