Pyöräily on nyt kuuminta hottia

Pyöräily on nyt kuuminta hottia. Ainakin jos Köpiksen näyteikkunoita on uskominen. Kansainväliset huippubrändit Georg Jensen ja Louis Vuitton olivat nostaneet näyteikkunoihinsa omien tuotteidensa eteen somisteeksi fillarin. Näyteikkunoihin ei dumpata ihan mitä sattuu. Niiden tehtävä on kiinnittää ohikulkijoiden huomio – ja vaikutus pitää tehdä sekunneissa. Näyteikkunoiden pitää herättää positiivisia fiiliksiä ja houkutella ihmisiä sisään. Tällä kertaa välineeksi oli valittu pyörä.

Mutta osataan sitä Suomessakin! Espoossa Vehon ikkunassa on Mersujen eteen aseteltu fillari. Ehkäpä se on vaan keino päästä EU:n asettamiin autovalmistajan mallistokohtaisiin päästörajoihin. Lisäämällä päästötön pyörä malliston alapäähän voidaan pitää katumaastureissa isot koneet 🙂

Mutta jokatapauksessa nämäkin ovat merkkejä pyöräilyn positiivisesta imagosta.

Ps. En muuten silti ostanut Vuittonin laukkua…

Posted in