Vaihdatin fillariini uudet polkimet

Vaihdatin fillariini uudet polkimet. Kesää odotellessa 🙂 Vaan se ei käynyt liian helposti.

Päätin jo vuosi sitten vaihtaa lenkkipyörääni uudet polkimet, koska vanhoista oli laakerit hajalla. Katsoin tarkkaan netistä poljinkierteiden avaussuunnan, kääsin pyörän ylösalaisin ja runttasin raa’alla voimalla vasemmanpuoleisen polkimen erittäin tiukkaan kiinni. Koitin kaikki kikat crc-liotuksesta kuumailmapuhaltimeen, mutta en saanut poljinta enää irti. Vein sen liikkeeseen, mutta sielläkään ei saatu poljinta irti. Suivaantuneena rankaisin itseäni ja päätin ajaan kesän narskuvilla polkimilla.

Nyt sitten orastavan kevään kunniaksi päätin vielä pyörän uudelleen huoltoon – tällä kertaa eri liikkeeseen. Olin henkisesti valmistautunut koko kammen vaihtoon, mutta pojatpa saivatkin polkimen ähellettyä irti!

Kiitos Sellon Pyörä!

Posted in